Annie Andersson

Personlig tränare, massageterapeut, kostrådgivare och hälsocoach

Det som jag uppskattar mest i mitt jobb, är att se människors vilja till förändring. När de väl bestämt sig finns jag med som ett stöd, motiverar och engagerar dem till en sundare livsstil, både fysiskt och mentalt. Det finns nog inget mer tillfredsställande än att få hjälpa andra att må bättre.

Om Annie

Jag har jobbat som egenföretagare med massage och hälsa sedan 2002.

Ända sen jag var barn har jag hållit på med idrott av olika slag. Jag spelade bl.a. fotboll, innebandy, tävlade i motorcross och triathlon runt om i Sverige. Varit med i olika löpartävlingar, cykeltävlingar och triathlontävlingar.

Under min högstadietid började jag studera idrott, kost och hälsa. Där började också intresset för styrketräning och löpning. Jag fick även upp intresset för hur kroppens anatomi fungerar.

Nu varierar jag träningen med aktiviteter som löpning, styrketräning, tennis, olika pass på gymmet, boxning, skogscykling på mountainbike. Vintertid försöker jag att åka så mycket längdskidor som möjligt.

Träning och kost har alltid varit en del av mitt liv. Under åren har jag kommit i svackor pga skador, bl.a. korsbandsoperationer pga avslitet korsband (2 gånger), meniskskador, stukad fot, problem med fot, hypofystumör som gör att man lättare går upp i vikt mm. Har lärt mig mycket genom åren om rehabträning och hur kroppen fungerar i olika situationer. Jag vet att det kan vara jobbigt att komma tillbaka med träningen när skador kommer men det gäller att vara målmedveten. Jag tycker att det är viktigt att tänka på helheten, träning – kost – återhämtning/vila och det mentala, allt hänger ihop.

 

För ett balanserat liv

Återhämtning

Det är viktigt med viloperioder för att kroppen ska hinna reparera sig och bygga upp sig mer. Under natten utsöndrar vi viktiga tillväxthormoner som bidrar till att reparation och uppbyggnaden av musklerna blir optimal. Sover du ytligt på natten eller inte har tillräckligt med återhämtning och är stressad dagtid så utsöndrar stresshormonet kortisol och det bryter ner kroppen och immunsystemet.

Motivation/disciplin

För att jag ska kunna hjälpa dig behöver du vara motiverad och disciplinerad att vilja ändra din livstil. Jag kommer att hjälpa dig genom individanpassade program och rätt mental inställning och ta fram en plan som passar och motiverar dig.

Kost

Din Kost har en betydande viktig del när du vill ha resultat i bland annat kombination med träning och för att du ska må bra. För mig är helheten viktig när jag gör mina program. Vad just DU behöver.

Träning

För att få resultat krävs regelbundenhet, som inte ruckas på. Mitt mål är att träningen ska ska bli en självklar del i din vardag, 1-2 pass i veckan är bättre än 4 dagars träning på raken varann månad. Jag ser till dina förutsättningar i alla lägen. Alla komponenter ovan som återhämtning, motivation, kost och träning är viktigt för att få en helhet och ett gladare och friskare liv.

Utbildningar

 • Sport, kost & hälsa i Stockholm
 • Jobb/praktikplats som idrottslärare
 • Sjukgymnastbiträde Dalens sjukgymnastik & Gubbängens vårdcentral
 • Massageterapeut 1-årig – Svenska hälsoteamet
 • Handakupunktur Kalmar
 • Energimassage – Svenska Hälsoteamet
 • Streching/triggerpunkter
 • IMC idrotts medicinska centret – idrottsmedicin och ortopedmedicin. Skador och behandling/idrottsmassage – Stockholm
 • PT – Personlig tränare. Personal Training School – Stockholm
 • Kostrådgivning/Näringsfysiologi. Personal Training School -Stockholm
 • Coaching. Personal Training School -Stockholm
 • Rörelseanalyser/kalipermätning. Personal Training School -Stockholm
 • Håller mig hela tiden uppdaterad om de nyaste rönen genom böcker och omvärldsbevakning.
 • Utbildning i kost (hur du ska äta för att prestera optimalt i din idrott för tävling och träning genom Pauluns Näringscenter)
 • Utbildning, löpcoach. Personal Training School – Stockholm
 • ES teck för hälso/livstilsrådgivning

Anmälan

  Intresseanmälan
  Behöver du som privatperson hjälp eller representerar du ett företag som behöver hjälp?

  © 2023 Balance In Life.

  Adress

  Vintervägen 3, 1 trappa
  135 40 Tyresö (vid Flex Fitness)

  Kungsgatan 37
  111 56 Stockholm (hos Cityterapeuterna)

  Follow